OVER ONS en wat wij doen

 

* stucwerk (binnen en buiten) * traditioneel marmer stucco * sierpleister * beton ciré * 

* airless latex *

* renovatie, nieuwbouw, onderhoud, restauratie *

* re-styling-kleuradviezen  vastgoedverkoop onderhoud* 


Stucwerk & Bouw is een klein maar zeer gespecialiseerd bedrijf met meer dan 17 jaar ervaring, vooral op het gebied van uiteenlopende stucadoorswerkzaamheden en gevelisolatie door heel Nederland. Van bouwontwerp naar interieur.


Begonnen als éénmanszaak met een positieve kijk op de toekomst waarin veel waarde wordt gehecht aan precisie- en vakwerk in een sterk samenwerkingsverband.

Wij beschikken nu over een zeer breed netwerk met diverse bouw expertises en onze eigen Interior Design stylisten om een project tot in de kleinste puntjes helemaal af te maken.


**Lees het interview en het artikel over ons

in het Lifestyle Magazine Nesselande Living en Lansingerland Living van Rex Magazines!**

https://www.rexmagazines.nl/20200205/geef-uw-woning-de-uitstraling-die-het-verdient/
Wat zijn onze werkzaamheden

Wij werken dagelijks samen met gespecialiseerde collega bedrijven en aannemers aan diverse (vastgoed en VVE) projecten, aan particuliere opdrachten en restauratie van bedrijfsmonumenten.


Door onze heldere communicatie, onze duidelijke afspraken én dagelijks overleg kunnen wij ons werk optimaliseren in onze ketensamenwerking. U heeft altijd één aanspreekpunt.  


Wij helpen u ook met het zoeken naar de juiste vakmensen voor uw projecten.

Voor restauratie zoals schilder- en timmerwerk, elektra en loodgieterswerkzaamheden, dakbedekking, vloerbedekking, behangen, badkamers en keukens monteren. Onze interieurstylist en binnenhuisarchitect staan ook tot uw beschikking. Ook hier heeft u altijd één aanspreekpunt.


Wij verzorgen voor u tevens alles op het gebied van gevelstucwerk, gevelisolatie, gipsornamenten en sier/decoratielijsten.Stucen (en isolatie)

Het egaal en glad afwerken van een (buiten)muur of plafond met een gips-, beton-of cementlaag.

Denk hierbij aan sierpleisterwerk (ook in kleur!), sausklaar maken (strakke, gladde wanden of plafonds) en schuurwerk.

Ook schitterend, decoratief en traditioneel is Italiaans stucmarmer- mat- of metallic effect op de muren of plafonds, hetgeen zorgt voor een klassieke of juist moderne afwerking. Kijkt u eens naar de foto's op de website.


Een buitenmuur die gestuct moet worden kan hierbij óók voorzien worden van gevelisolatie.

Een buitenmuur zonder gevelisolatie verliest veel warmte.

Bij buitengevelisolatie worden uw muren dikker.

U heeft hierdoor geen last van tocht of vocht en dit verlaagt de kosten van uw energierekening. Doordat de stookkosten worden verlaagd is een gevelisolatie  ook duurzaam.


Afhankelijk van uw wensen kan dit mooi worden afgewerkt met gevelplaten, stucwerk, hout of steenstrips.

Hierdoor kunt u direct een nieuwe look geven aan uw woning!


Bij gevelisolatie werken wij altijd in samenwerking met onze technische adviseur van KNAUFF die langskomt op locatie.

Zo nodig is daar ook onze opdrachtgever bij voor overleg en voorlichting.Naast het stucen van de plafonds of wanden doen wij ook

Airless latex spuitwerk.

Dit is een snellere en efficientere oplossing voor een mooie gladde latexlaag op glad stucwerk. Dit kan in verschillende kleuren op aanvraag.

Bij het traditioneel rollen van een verfroller blijft er altijd een structuur zichtbaar op wanden of plafonds maar bij Airless latex spuiten krijg je een strakke afwerking zonder strepen.

Bovendien gaat het sneller én is het goedkoper dan de gewone manier van  rollen.

 

 

Beton Ciré

Beton Ciré is onze specialiteit.

Dit is een betonstuc dat tegenwoordig erg vaak wordt gebruikt als stuc- en afwerkproduct voor wanden.

Beton Ciré geeft een stoere en solide uitstraling aan uw interieur.

Het product lijkt erg veel op beton, maar is tevens een stucafwerking.

 

De belangrijkste eigenschap van Beton Ciré is dat het waterdicht is.

Het wordt daarom vaak gebruikt in badkamers en toiletten maar ook in keukens en op aanrechtbladen, vloeren, trappen en bijvoorbeeld ook op eettafels.

 

Beton Ciré aanbrengen is ook mogelijk in andere kleuren dan alleen stoer grijs.

U kunt hiermee uw persoonlijke touch geven in alle delen van uw woning. Denk hierbij aan Venetiaans Beton Ciré of Glamour Beton Stuc. In matte uitvoering of met een subtiele glinstering voor een chique uitraling. 

 

De mogelijkheden met beton ciré zijn grenzeloos omdat geen enkele wand of vloer er hetzelfde uit ziet.

Het geeft daardoor aan elke ruimte een natuurlijke en authentieke uitstraling omdat het handmatig wordt aangebracht door de stucadoor en beton ciré als natuurlijk product altijd anders uitwerkt.

Heeft u Beton Ciré laten aanbrengen, leest u dan nog even onze handige tips en adviezen hiervoor op onze website of u belt ons voor advies.

 

 

De kosten

Mensen die ons bellen of mailen vragen soms of wij even snel een offerte kunnen maken van de prijs. Helaas kan dit niet even op afstand.

Er kan een prijs per m2 worden aangegeven als richtlijn maar géén concrete prijsopgave.

De stucadoor kan pas de prijs bepalen wanneer hij op locatie is komen kijken.

De kosten van de stucadoor hebben voornamelijk te maken met de bewerkelijkheid van het afwerkingsniveau. 

Stucadoorswerk is maatwerk en elk project is anders.

De bezichtiging op locatie is geheel vrijblijvend.


Bij woningen ouder dan 2 jaar is het 9% BTW tarief van toepassing.

Bij (nieuwbouw-)woningen jonger dan 2 jaar, is het 21% BTW tarief van toepassing.


Ook voor bedrijfruimtes is het 21% BTW tarief van toepassing.


 

Wanneer u informatie wenst over de verschillende afwerkingsmogelijkheden en richtprijzen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met ons per telefoon

of e-mail.

 Stucwerk & Bouw interieurstyling by A' (Alexiana) Interior Styling & Design

 

Interieur en stijl advies

Wij geven u ook interieur- en stijladviezen om de juiste eenheid te creëren in het geheel wat helemaal past bij uw leef- of werkstijl. On line en op locatie.

 


Soms zijn er veel keuzes die u moet maken die horen bij een inrichting en dan is het fijn om professionele hulp te krijgen hierbij en om het hele proces van bouwontwerp naar interieur uit handen te geven. 

 

Wij adviseren u wáár de materialen, producten, accesoires, soorten stof, vloerkleden, kussens, raambekleding en meubilair te koop zijn of u doet dat samen met onze personal interior shopper.


Wilt u liever zelf op uw gemak zoeken op het internet dan is het mogelijk een uitgewerkte shoppinglist te krijgen via de mail.

Met één druk op de muis of toets kunt u daarna zelf online uw aankopen doen.


Kleuren, materialen en het meubilair hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand en de sfeer van de ruimtes.

Ook de juiste verlichting kan hiervoor zorgen.

Denkt u hierbij aan heldere, functionele verlichting in een werkruimte of (indirecte) sfeerverlichting voor gezelligheid in bijvoorbeeld woonkamer, slaapkamer of badkamer. 

 

Vaak is het handig om zelf vast een moodboard samen te stellen door diverse foto's of plaatjes te verzamelen.

Pinterest is dan ook zeer geschikt om vast wat inspiratie op te doen. Maar ook dit kunt u samen met onze stylisten doen.

Wij bespreken samen uw woon/werkwensen en persoonlijke voorkeuren en combineren dit met de verschillende stijlen en/of laatste woontrends, om zo de juiste sfeer en interieur te krijgen voor elke ruimte in uw woning, kantoor of horecaangelegenheid.

 

Wij zorgen in het hele proces samen voor de juiste sfeer en er wordt altijd rekening gehouden met de juiste balans in kleuren, materialen én natuurlijk budget.

 

 Informeer naar de prijzen en pakketten.


Vastgoedstyling en fotografie  

Gaat uw huis of appartement in de verkoop dan helpen onze interieur stylisten u graag met het juiste verkoop advies en de nodige aanpassing hiervoor. Dit kan soms alleen mondeling zijn met enkele kleine interieuradviezen waarna u zelf zorgt voor de geadviseerde aanpassingen en soms is er nét iets meer nodig. 


Het is belangrijk dat alles sfeervol en mooi is ingericht en eventueel achterstallig onderhoud ook wordt aangepakt.


Indien mogelijk met gebruik van de reeds aanwezige meubels maar ook met onze eigen accessoires maken wij alles optisch ruimer zodat de potentiële koper de vierkante meters ziet. 

Een leegstaande woning daarentegen is vaak ook moeilijk te verkopen. Ook hier kunnen wij voor u voor tijdelijke meubels en accesoires zorgen. De potentiële kopers krijgen dan een idee wat zij met de ruimte kunnen en wat hierin past. 

Om een woning te kunnen verkopen of verhuren is daarnaast goede vastgoedfotografie van belang. Uw woning kan hierdoor sneller worden verkocht of verhuurd. Plan daarom op tijd uw vastgoedstyling in. 


 

Garantie

Bij Stucwerk & Bouw staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel.

Ons officieel erkende stucadoorsbedrijf voldoet aan de eisen van de NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven.

Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen die zij stellen en wij een goede garantie op stucwerk geven.

Mocht er onverhoopt toch een geschil ontstaan kan er iemand van de NOA ingeschakeld worden om een eventueel geschil op te lossen.

Dit is voor u de waarborg dat u met ons gegarandeerde kwaliteit krijgt. Wij verlenen garantie op al onze werkzaamheden zodat u weet dat wij te allen tijde zorg dragen voor de waarborg van de kwaliteit die wij beloven.

Met onze NOA-Afbouwgarantie bent u dus verzekerd van duidelijke afspraken en geven wij u garantie op onze stukwerkzaamheden.

Dit geeft u, als particuliere opdachtgever een groot vertrouwen.

Voor het stukadoorswerk geven wij indien gewenst standaard garantiecertificaten om een extra stempel te drukken op onze kwaliteit.


Kortom, u hoeft zelf niets te regelen of zich druk te maken.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en het wordt gerealiseerd in goed overleg met u.


 

U kunt rekenen op 100% vakbekwaamheid, advies en kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 


Stucadoors- en Bouwbedrijf Stucwerk & Bouw