Beton Ciré

Beton Ciré

Beton Ciré is een betonstuc dat tegenwoordig erg vaak wordt gebruikt als stuc- en afwerkproduct voor wanden.

Beton Ciré geeft een stoere en solide uitstraling aan uw interieur.

Het product lijkt erg veel op beton, maar is doordat dit o.a. cementgebonden is, tevens een stucafwerking.

Het fijne van Beton Cire is ook dat een badkamer een make-over kan krijgen zonder dat er intensief gesloopt hoeft te worden.  

 

De belangrijkste eigenschap van

Beton Ciré is dat het waterdicht is, vrijwel op elke ondergrond hecht naadloos is en vooral hygiënisch.

Het wordt daarom vaak gebruikt in badkamers en toiletten maar ook in keukens en op aanrechtbladen, vloeren, trappen en bijvoorbeeld ook op eettafels.

Aanbrengen op de vloeren van bijvoorbeeld een douchecel raden wij af. Ons advies is om op de (betonlook)vloer tegels te gebruiken in dezelfde kleur of een douchebak.

  

Beton Ciré aanbrengen is ook mogelijk in andere kleuren dan alleen stoer grijs.

U kunt hiermee uw persoonlijke touch geven in alle delen van uw woning.

Om Beton Ciré water-kras- en vuilbestendig te krijgen wordt er meerdere malen een speciale beschermende PU- en Epoxy coating erover heen gebracht. Afhankelijk van hoe intensief de aangebrachte Beton Ciré wordt gebruikt moet elke 4 à 5 jaar weer een laag coating worden aangebracht. Uw badkamer is daarna weer als nieuw. Niet vergeten te behandelen met de juiste zuurvrije/niet bijtende schoonmaakmiddelen!

 

De mogelijkheden met beton ciré zijn grenzeloos maar vooral bij elke project uniek omdat geen enkele wand of vloer er hetzelfde uit ziet.

Het geeft daardoor aan elke ruimte een natuurlijke en authentieke uitstraling omdat het handmatig wordt aangebracht door de stucadoor en beton ciré als natuurlijk product altijd anders uitwerkt.

 

Laat onze stucadoor u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en kleuren van dit prachtige product. Zie ook onze adviezen en tips.